Oefentherapie - Psychosomatiek - Slaapoefentherapie

Behandelaar

Jacqueline Schutte

Indien gewenst kunt u vrijblijvend eens langskomen om te informeren of oefentherapie-Mensendieck en/of psychosomatische oefentherapie voor uw klachten een oplossing kan bieden.

De Oefentherapie Mensendieck vind ik een waardevolle therapie om mensen bewust te maken van hun houding, beweging, ademhaling, in- en ontspanning, waardoor de activiteiten van het dagelijkse leven verbeteren en er meer lichamelijke en mentale balans komt in het leven van alledag.  Een gezondere leefstijl!

Vaak ligt de oorzaak van de klacht in een verkeerd houding- en bewegingspatroon, maar soms is het probleem complexer.  In 2014 heb ik dan ook de post H.B.O.- opleiding voor Psychosomatische Therapie afgerond, om mij te verdiepen in ‘het probleem achter de klacht’.  Want wat, als je toch niet zo lekker in je vel zit en negatieve gedachten en gevoelens ervoor zorgen, dat je uit balans raakt?  Het is heel mooi om te zien, hoe mensen weer in hun kracht komen.  Tijdens het intake gesprek komen we er altijd uit welke behandeling het beste bij u past.

Naast de richtlijnen en protocollen van de algemene- en psychosomatische oefentherapie ben ik tevens verbonden aan het Netwerk Psychosomatiek Twente en aan SOLKnet.

De praktijk voldoet aan de kwaliteitscriteria, welke gesteld zijn door de Vereniging voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck.

Wilt u zich aanmelden?

Klik op Aanmelden en vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Leer je eigen werkplek instellen en zit er weer goed bij.